Tudi letos bo to eden najbolj trendi spomladanskih kosov!

Ponovno jih bomo nosile....

 Spomladanski meseci so pred nami in kolekcija Havaianas espadril, v najbolj trendi barvnih odtenkih in printih, bo še dodatno polepšala skok v sončno in cvetočo pomlad, ki se počasi, a vztrajno približuje.

Havaianas v spomladansko sezono vstopa s priljubljeno kolekcijo espadril Origine Slim. Govorimo o enem največjih modnih hitov pretekle sezone, ki se letos ponovno vrača na prodajne police, a tokrat v razširjeni barvni paleti in z novimi vzorci printov, s katerimi bomo ustvarjali neštete modne kombinacije.

Modeli kolekcije  Origine Slim espadril osvajajo ljubiteljice modnih trendov z ženstvenimi in mehkimi linijami ter nepogrešljivimi trakovi za zavezovanje okoli gležnja. Vkolikor si želite klasičnega modela espadril, se trak za zavezovanje enostavno odstrani ali pa ga zamenjamo s katerim koli drugim vibrantnim barvnim odtenkom. Izgled prave modne balerine je zagotovljen!

Espadrile Havaianas Origine Slim so dostopne v šetstih enobarvnih odtenkih, v vzorcu priljubljenih črt in svetlega metalik sijaja.

Havaianas Origine Slim espadrile bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše modne okuse!

Enobarvne espadrile Havaianas 36,00 EUR Espadrile Havaianas s potiskom in metalik vzorcem 40,00 EUR