Trik za bolj polne obrvi

Ni ženske, ki si ne bi želela popolnih obrvi.

V 90-ih je bila za popolne obrvi dovolj le ena tanka črta, danes pa nam oblikovanje za dosego naravnega in gostega videza obrvi vzame veliko več časa in truda. Preden se lotimo oblikovanja si zagotovo ogledamo tutorial ali dva na YouTube kanalu, pa je kakšna izmed nas še kar nezadovoljna s končnim videzom. Da temu ne bo tako, smo odkrile preprosti trik, s katerim bodo vaše obrvi v nekaj minutah kot iz rdeče preproge.

Dobri izdelki za oblikovanje

Brez dobrih ključnih izdelkov za oblikovanje obrvi ne bo uspeha. Kupite si kvaliteten glavniček za česanje, škarjice za skrajševanje in svinčnik, senčilo ali barvni gel za obrvi.

Česanje obrvi

Velikokrat pozabimo, da je česanje obrvi prav tako pomembno kot njihovo zapolnjevanje. Najprej s škarjicami skrajšajte predolge dlačice, nato pa jih z glavničkom, namenjenim izključno za česanje obrvi, oblikujte. Ko bodo obrvi v brezhibni obliki, ste pripravljeni na naslednji korak.

Zapolnjevanje obrvi

Pazljivo in v zmernih količinah nanesite senčilo ali barvni gel za obrvi na prazna mesta. Uporabite lahko tudi svinčnik. Proces ponavljajte dokler ne dosežete želenega videza. Ko končate, jih ponovno počešite. Čestitke! Sedaj ste pripravljene na nadaljnje ličenje.

Foto: Pinterest