Trendi 2019: Bež barva je preplavila trgovine!

Obeležila bo prihajajočo sezono.

Če sodimo po novih kolekcijah priljubljenih modnih hiš, oblikovalcev in znamk, bo nežna, klasična in sofisticirana bež barva obeležila modno sezono, ki je tik pred vrati. Namreč, prve kolekcije letos so že napovedale, da bo bež ena najbolj zaželenih barv vsakodnevnih kombinacij, tako dnevnih kot večernih.

Kar nas še posebej veseli je, da je bež barvo zelo lahko kombinirati z različnimi barvami, vzorci in teksturami, odlično pa se vklopi v najrazličnejše modne kose. Poleg tega vsakemu stylingu da pridih elegance in luksuza, preproste kroje pa pretvori v klasične kose vredne nakupa.

Izbrana bež oblačila lahko kombinirate z drugimi barvami ali pa z različnimi odtenki bež barve. Tako boste ustvarili bež look od glave do pet, ki ga v tem trenutku nadvse rade nosijo tudi modne trendseterke.

Veliko modnih kosov v novi ”IT” barvi lahko že sedaj poiščete v priljubljenih trgovinah visoke ulične mode. Od klasičnih plaščev do elegantnih čevljev in oblek, bež barva krasi številne modne kose vredne nakupa.

Plašč Mango, Torbica Zara, Hlače H&M

Jakna Bershka, Škornji Zara, Obleka Mango

Puli H&M, Suknjič Mango, Bluza Pull&Bear

Foto: Pinterest, Product Shots