Trend report: cvetlični potiski

Etiketinih 5 najljubših modnih trendov te jeseni....

Hladen jesenski veter je naravo oblekel v barve, s tem pa prinesel tudi nove modne smernice. Ker me vsako leto in verjamem, da tudi vsako izmed vas, že konec poletja zasrbijo prsti, pokukam v modne trgovine ter grem na lov za novimi in svežimi modnimi kosi sezone. Malo osvežitve lanske kolekcije je le potrebno, a ne? Ker verjamem, da za trendi look ni potrebno popolnoma prenoviti garderobe, se odločim za par modnih kosov, s katerimi poživim svojo garderobo, ki jo po dopustniškem poletju le privlečem na plano. Pri tem pa je vsekakor potrebna investicija v kvalitetne izbrane kose, ki se bodo obdržali še naslednjo sezono. Le-te vedno najdem na enem mestu v blagovnici Maxi v trgovinah Modiana po vsej Sloveniji.

V naslednjih dneh vam bom predstavila pet jesenskih trendov oziroma modnih kosov, za katere sem prepričana, da z njimi pričaraš neverjetne stajlinge v kombinaciji s kosi iz tvoje omare in izgledaš čudovito vso sezono!

Prvi trend, ki mi je osebno zelo ljub so cvetlični potiski. Letos jih bomo iz poletja prenesle tudi v jesen. In to prav tiste potiske, ki sem jih velikokrat občudovala na tapetah in pohištvu prijaznih starih ženic iz filmov. Tokrat sem izbrala obleko Imperial s prečudovitim potiskom, v barvah, ki se enostavno kombinirajo. Obleko lahko nosiš samostojno, ko posije sonček ali pa v hladnejšem delu leta, ko spodaj oblečeš hlače ali priljubljene legice.

Nosim oblačila iz blagovnice Maxi: Krznen plašč Barbara Lebek 159,99 €; obleka Imperial 109,99 €, nahrbnik Fiorelli 79,99 €

PR sporočilo