Trend poletja 2017 je: okrogla brisača!

Poletni modni kos, ki navdušuje modne blogerke po vsem svetu!

Družbena omrežja je obnorel zadnji modni trend letošnjega poletja – to je okrogla brisača! Že nekaj časa se počasi in vztrajno vzpenja v sam vrh najbolj priljubljenih pripomočkov za na plažo, letos pa je doživela vrhunec. Četudi menite, da je vseeno kaj imate s sabo na plaži, pa je okrogla brisača res odličen poletni pripomoček iz večih razlogov:

1.Okrogle brisače povečini merijo v premer 140 cm, tako da so primerne za na plažo, poležavanje na travniku ob reki ali za kakšen piknik. Če imate otroke, veste kaj pomeni, dovolj velika površina, ki jo lahko izkoristite tako za poležavanje kot za igranje z vašim malčkom.

Svojo najljubšo poišči in naroči v Etiketa Shopu!

2.Okrogla brisača iz kvalitetnega 100% bombaža ima odlično vpojnost. Tako na njej ne samo poležavate, uporabna je tudi za brisanje. Vanjo se lahko celi ovijete in pogrejete po osvežilnem skoku v vodo. Preizkusila sem vse modele iz Etiketa Shopa in navdušena sem nad mehkobo ter debelim materialom brisač, ki so v ponudbi. Vse modele si lahko ogledate TUKAJ. Vse brisače so zaključne s kvalitetnimi pletenimi vrvicami.

3. Okrogla brisača je eden najbolj fotogeničnih pripomočkov, ki bo polepšala vaš Instagram. Modne blogerke so nad njimi navdušene in priznati moramo, da je to kos, ki bo polepšal vaše poletne počitnice.

Na kaj morate paziti pri nakupu okrogle brisače?

Pri nas je okroglo brisačo kar težko najti, saj ni prave ponudbe. 4 najbolj priljubljeni modeli so na voljo  v Etiketini spletni trgovini – Etiketa Shop. Pri nakupu morate biti pozorni, da je brisača iz 100% bombaža in brez sintetičnih materialov, saj to zagotavlja, da je brisača debela in kvalitetna. Na spletu, predvsem v tujini, lahko najdete poceni različice, ki so preverjeno iz sintetičnih materialov, kar pomeni, da se v brisačo ne morete obrisati, saj je ta nevpojna in jo imate lahko res bolj za okras, kot da bi bila resnično uporabna.