Torbica, na katero čaka kar 1300 modnih navdušenk

To, da obstajajo za določene modne kose celo čakalni seznami, kjer je zabeleženih tudi več kot 1000 neučakanih modnih navdušencev, že dolgo časa ni nobeno presenečenje v modnem svetu. Nazadnje smo pisali o midi zeleni obleki s subtilnim cvetličnim potiskom znamke Kitri, ki je bila le ena izmed najbolj zaželenih kosov letošnje pomladi in si je pravtako prislužila svoj čakalni seznam.

Katera znamka je tokrat postregla z ”it” kosom sezone, za katerega že obstaja seznam s 1300 hrepenečimi sledilci modnih trendov?

Torbice, ki se nosijo okoli pasu, so letos postale pravi modni hit, ki so obudile enega izmed vodilnih trendov izpred več kot dvajsetih let. Slednja modna muha, ki je ponovno priletela že v prejšnjo sezono letošnjega leta, je prepričala največje trendseterke in vplivne modne blogerke. Ameriška znamka Cuyana iz San Francisca je vroč modni trend izkoristila za svojo, očitno odlično poslovno potezo, ter na tržišču predstavila zmagovalen model torbice za okoli pasu.

Govora je usnjeni, okrogli mini torbici, ki je na voljo v pudrasti in črni barvi, a sta trenutno oba modela razprodana in to že drugič! Torbico je mogoče nositi na več načinov, predstavili pa so jo kot idealen modni dodatek za poletne kombinacije. Njena cena znaša 140 dolarjev, kar jo uvršča med dostopnejše ”it” modne kose, na voljo pa bo ponovno po 11. juniju. Glede na dolg čakalni seznam se tudi v tretje pričakujejo nemudoma razprodani modeli.