Torbice, v katere se je zaljubila Olivia Palermo

Obožujejo jih največje modne ikone...

Torbice, ki smo jih nemalokrat opazili kot izbran modni dodatek pri obiskovalkah tedna mode, so produkt italijanske modne znamke Giancarlo Petriglia.

Italijanski izdelki imajo že od nekdaj sloves dovršenega dizajna, ki je še kako nepogrešljiv pri modnih dodatkih. Kljub njihovi težnji, da so venomer v koraku s časom, ne zanemarjajo niti kvalitete končnih produktov. Odličnost se pripisuje tudi omenjeni modni znamki, ki je na tržišču šele od leta 2011, a uspešno ohranjajo svojo konkurenčnost že vse od začetka.

Veliko zaslug gre zagotovo pripisati oblikovalcu Giancarlu, ki je predhodno črpal znanja in nabiral izkušnje pri veliki italijanski hiši Trussardi v vlogi kreativnega direktorja, preden se je podal na samostojno pot in ustvaril lastno znamko. Vzporedno pa je sodeloval s številnimi oblikovalci in doprinesel k izvedbi mnogih kolekcij modnih dodatkov.

Torbice znamke Giancarlo Petriglia so izdelane v Palermu na Siciliji, vse od prve pa do zadnje. Njihova estetika se kaže kot razkošje v umirjenih in živih barvah, v uporabi različnih vrst usnja in dodatkov, ki dajo končni okras izdelku in prepričajo bodočo lastnico bogate torbice. Olivia Palermo je le ena izmed njih, je pa vsekakor lastnica večih torbic s podpisom oblikovalca Giancarla.