Top spletne trgovine po izboru italijanskih fashionist

Zdaj ni več skrivnost, kje nakupujejo italijanske fashioniste svoje top modne kose!

Kje kupujejo in na katere spletne trgovine prisegajo najbolj modno osveščene Italijanke? Predstavljamo izbor petih spletnih strani, ki zadovoljijo prefinjen, a drzen italijanski modni okus.

Modne skrivnosti šik Francozinj poznamo. Ne samo, da vemo, kateri so njihovi ključni kosi garderobe, jasno nam je tudi kaj jedo, koliko in katero vino pijejo, kako dosežejo brezbrižen in sproščen videz pa še kakšna stokrat prežvečena lastnost bi se našla, ki se v modnem svetu zelo dobro prodaja pod imenom Zlata pravila Francozinj, recimo. No, kaj pa Italijanke in njihove skrivnosti dobrega stila?
Nove generacije ”stylish” deklet, ki brezkompromisno sledijo modnim smernicam, a vendar nanje vplivajo tudi same, imajo prav tako svoje male nakupovalne razvade in priljubljene modne znamke, med katerimi se ne znajdejo le največji italijanski mogotoci modnih hiš. Nerazdružljivi Giorgia Tordini in Gilda Ambrosio sta eni izmed sodobnih italijanskih modnih ikon, ki sta poznani in ljubi vsem ljubiteljicam mode, njunemu t.i. brez napake stilu pa sledi vedno več žensk.

Kje med drugim kupujejo italijanske fashioniste svoje ”it” kose, ki jih nato stilirajo v popolno zaključen modni videz? Med priljubljenimi znamkami se najde tudi naslednjih 5. Preveri!

GOLDEN GOOSE DELUXE BRAND

BLAZE MILANO

SANTONI

ALBERTO BIANI

LA DOUBLE J