Top ”plus size” trendi te jeseni

Če imate malo več kilogramov, še ne pomeni, da ne morete biti ''trendi''.

O modnih trendih te sezone smo že veliko govorili, zdaj pa bomo podrobneje pogledali še jesenske trende za lepotice z oblinami.

Če imate nekoliko več kilogramčkov, še ne pomeni, da se ne morete obleči po zadnjih modnih zapovedih. Še posebej zato, ker je vsako leto več trgovin (spletnih in fizičnih) za ženske s polno postavo, pa tudi svetovno priznane blagovne znamke, kot na primer H&M in Mango, v svoje kolekcije vse bolj uvrščajo ”plus size” velikosti.

Na vso srečo dandanes lahko ženske vseh postav izbiramo med oblekami in modnimi dodatki v vseh barvah, slogih in materialih, v katerih se bomo počutile udobno, lepo, elegantno in seksi.

Karo vzorci

Karirasto se nosi k vsem in v vseh oblikah – klasične srajce, obleke, šali, krila … Povsem vseeno je, važno je le, da je v lepem karirastem vzorcu.

Žamet

Tkanina, ki odraža glamur a je hkrati udobna – kot nalašč za hladnejše dneve, ko se želite zaviti v nekaj toplega. Ni presenečenje, da je žamet priljubljen v mrzlih mesecih in če sklepamo po modnih oblikovalcih ga bo to sezono povsod na pretek.

Fantastični usnjeni modeli

Čeprav je usnje v hladnejših mesecih nenehno v trendu, še posebej njegova priljubljenost še bolj narasla v tej sezoni. In to ni omejeno na klasične usnjene jakne – usnje se nosi tudi v obliki oblek, kril, topov… Če pa niste za celotno usnjeno odpravo, ga kombinirajte s tkaninami.

Plastenje

Kombinacija več različnih plasti oblačil je lahko zanimiva in zabavna. Navdih poiščite med temi modnimi kombinacijami…

Smaragdno zelena barva

Smaragdno zelena je hit sezone in ni razloga, da je ne bi oblekle, če imate malo bolj polno postavo. Za katero oblačilo se boste odločile, za pulover, obleko ali kaj drugega, ni pomembno, če pa se v teh barvah nikakor ne počutite udobno, imate še vedno možnost izbrati smaragdno zeleni nakit ali modne dodatke.

Živalski vzorci

Poslovna eleganca ali sako obleka

Bleščice za posebne priložnosti ali običajen dan

Ena barva v več odtenkih

Tekst in foto: žena.hr