To je najbolj prodajana Zarina obleka poletja 2018

Brez dvoma je to najbolj zaželena bela obleka ta hip!

Če je verjeti Instagramu je obleka iz Zare, ki ti jo predstavljamo v nadaljevanju, navdušila daleč največ modnih entuziastk. Si med njimi tudi ti?

V poplavi modnih stilov, ki smo jih deležni letošnjo poletno sezono, je tukaj le ena posebna bela obleka, ki je našla svoje mesto v garderobni omari (skoraj) vsake modne navdušenke.
Zara in preostale high-street modne znamke so se letos oprle na estetiko poletne kolekcije s podpisom nadobudnega francoskega oblikovalca Jacquemusa, ki je trenutno največji hit v svetu ženske mode, pred kratkim pa je posegel tudi na področje moške mode. Njegova kolekcija ”La Bomba” je posvečena njegovi mami, zato je želel, da kreacije izražajo preprosto in čutno modo, ki je večini ženskam zelo blizu. Kot kaže je z omenjeno kolekcijo stopil na modno sceno ob najidealnejšem času, ko smo že skoraj mislili, da se lahko za vedno poslovimo od ženstvenih, elegantnih, a hkrati še vedno sproščenih silhuet.

Zara je predstavila svoj model bele obleke, ki je v kolekciji talentiranega Francoza najbolj ogrela srca modnih privrženk po vsem svetu. Nedvomno je bela lanena obleka srednje dolžine, z nekoliko širšimi naramnicami, dvema globokima in praktičnima žepoma ter gumbi, ki potekajo po sredini obleke, letošnje ”it” poletno oblačilo.

V nadaljevanju odkrij, kako najbolj prodajano Zarino obleko kombinirajo znane fashioniste.