To je 5 najljubših modnih kosov Alje Bitenc

Modna blogerka je izbrala...

Modna blogerka Alja Bitenc je postala Etiketina blogerka meseca. Kratek intervju z Aljo lahko preberete TUKAJ. Tokrat pa nam je tokrat zaupala njen decembrski izbor najbolj modnih kosov, ki jih enostavno obožuje. Tako kot večina deklet se je tudi Alja to zimo zaljubila v roza odtenke in umetno krzno. Tukaj je njen izbor naljubših kosov, ki jih nosi v mrzlih zimskih dneh.

1.Plisirano midi krilo v metalnih odtenkih (http://www.shop.etiketamagazin.com/oblacila/plisirano-midi-krilo-gold-1427.html, http://www.shop.etiketamagazin.com/oblacila/plisirano-midi-krilo-silver-1420.html)

Ne le da je plisirano krilo v srebrni in zlati barvi najbolj iskan kos letošnje zime, super enostaven je tudi za kombiniranje. Jaz ga najraje nosim s preprostim zimskim puloverčkom, belimi supergicami ali črnimi slip-on natikači.

2.Puhasta jakna – toplo, modno in udobno je tisto, na kar prisegam pozimi.

3.Kosi z zvončastimi rokavi

Hlače, puliji, majice, obleke, plašči … Karkoli, samo da je »na zvonec«. To je trend, za katerega sem mislila, da ga nebom nikoli posvojila, ampak me je obsedel! Najljubši kos v moji omari trenutno je H&M obleka z odprtim hrbtom, ki je bila takoj razprodana in jo zaenkrat ni mogoče dobiti.

4.Oversized puloverji v živih barvah

Boyfriend trend in »oversized« kosi so mi pri srcu predvsem zato, ker se v njih počutim udobno. Dodaten plus je seveda če so v živih barvah, predvsem živo rozni.

5.Čevlji na špico

Trend, ki me je v zadnjem času dobesedno obsedel že jeseni.