To je 5 najbolj trendi modelov jeansa ta hip!

Je tudi vaš nabor jeansa zastarel?

Ozke in oprijete kavbojke so se držale na modnem prestolu vrsto let. Sicer se od njih s težavo poslavljamo, saj so se tako močno usidrale v naš modni vsakdan, da se pogosto težko znajdemo brez njih. A dejstvo je, da skiniju za nekaj časa rečemo adijo in pozdravljamo nove modele jeansa, ki resda ni tako zelo ženstven in z njim predvsem skrivamo ženske obline. A po eni strani je včasih to zelo priročno,saj s širšimi in bolj ohlapnimi modeli vipjega pasu z lahkoto skrijemo kakšen kilogramček odveč. Sicer na ulici še vedno srečamo dame, ki prisegajo na ozke hlačnice in bolj poredko srečamo prave trendseterke, ki nosijo tako imenovane “boyfriend” in “mum” jeans.

1.”MUM” MODEL jeansa

2.”BOYFRIEND” model jeansa

Bolgerka Alexandra Stedman je ena izmed priljubljenih lifestyle ustvarjalk, ki je pojasnila zakaj se je trend oprijetega jeansa poslovil predvsem pri dekletih, ki štejejo 30 in več let.  Alexandra namreč pravi, da se je njen modni stil in okus v zadnjih letih precej spremenil. Danes 33-letna blogerka pravi, da ji z leti prija predvsem udobje in da ne želi več toliko poudarjati svojih telesnih oblin. Dodaja tudi, da gre trend jeansa v smeri ohlapnih krojev, ki ne poudarjajo ženskih oblin.

Tukaj je 5 ključnih kosov, med katerima sta “mum” in “boyfriend” jeans prisotna že nekaj sezon. Dokaj novi pa so ostali trije modeli – kombinacije različnih materialov in barv jeansa, ki ga imenujemo “patchwork” jeans, raztrgan jeans in krajše hlačnice, ki so lahko na koncu strgane ali nesimetričnega zaključka.

3.”PATCHWORK” model jeansa

4. RAZTRGAN jeans

5. KRAJŠI model hlačnic