Te športne copate letos morate imeti

Športni copati so zagotovo nepogrešljiva stalnica vsake garderobe.

Športni copati so zagotovo nepogrešljiva stalnica vsake garderobe – ne glede na letni čas. Ko smo jih pred nekaj leti začeli pogosteje srečevati tudi na modnih brveh in v modnih zgodbah prefinjenih modnih revij, je šla njihova zgodba le še navzgor. Enostavno si jih zamislimo celo v elegantni garderobi, pa naj si bo k poslovni obleki ali frfotavi poletni oblekici romantičnega pridiha. V poplavi najrazličnejših modelov športnih copat je resnično težko izdvojiti prave, zato smo danes to nalogo opravili mi in vam razgrinjamo tiste štiri modele športnih copat iz trgovine ara, s katerimi bo vsakodnevno kombiniranje postalo ena sama poezija:

Bela je univerzalna! In to velja tudi, ko izbirate športne copate. Z belimi preprosto ne morete zgrešiti, saj gredo na vse – k jeansu in puloverju, poslovni črni eleganci ali ljubki cvetlično potiskani poletni oblekici. Beli športni copati so idealen izbor za tiste, ki stremite k minimalizmu v svoji omari in se radi oblačite šik!

Športni vintage slog športnih copat bo navdušil tiste, ki se zgledujete po modnem slogu Francozinj. Njihov stil slavijo po vsem svetu, saj se dame iz tega koščka zemlje znajo obleči tako, da njihov slog izraža sproščenost, udobje in eleganco. Skoraj jih ne vidimo v klasičnih športnih copatih, rade pa se obujejo v nekoliko posebne modele, takšne, v katerih celo brezčasna kombinacija kavbojk in bele majice dobi »statement« status.

Črno-beli športni copati bodo zagotovo pravi izbor za tiste, ki stremite k nadvse versatilnemu, razgibanemu slogu in se zavedate, da čevlji gradijo svojstveno zgodbo v vsakem stajlingu. Morda si ne bi mislili, a črno beli športni copati so nadvse priljubljen kos v garderobi vseh kul Instagramerjev, modna dekleta pa jih kombinirajo k najbolj nepričakovanim kosom garderobe – frfotavi cvetlični oblekic, maksi krilu ali culottes hlačam.

Bež športni copati so trenutno velik hit, kar niti ne preseneča, saj letošnja topla polovica leta v modnem smislu velja za bež sezono, fashionistke pa se nadvse rade od glave do peta oblečejo v nevtralne bež nianse.

Foto: PR