Tako fashioniste kombinirajo ”grde” superge

Ene izmed tistih superg, nad katerimi so se vihali nosovi, so zdaj najbolj modni kos sezone!

Ene izmed tistih superg, nad katerimi so se vihali nosovi, so zdaj najbolj modni kos sezone! In tako jih kombinirajo svetovne trendseterke.

Superge, ki so letos št. 1 med modnimi trendi obutve, so nedvomno izstopajoč kos vedno večih ženskih garderob, ki so nad njimi pravzaprav navdušene!

Govora je o supergah, ki so dokaz, da se trend ”grde” obutve nadaljuje, priča pa mu bomo tudi v prihodnjih modnih sezonah, v kolikor se lahko zanesemo na modne napovedi nekaterih največjih modnih publikacij in kritikov. Najbolj zagrete fashioniste, športne copate, nad katerimi bi nekoč vsi vihali nosove, kombinirajo praktično k vsemu. Priča smo tako outfitom s krili in oblekami, kot nekoliko bolj ležernim in športnim modnim videzom, kjer nekatere damske kose zamenjajo jeans hlače in preveliki topi.

Najbolj zaželene superge, o katerih govori ves svet, so na voljo v ponudbi naslednjih modnih znamk – Balenciaga (Balenciaga Triple S Sneakers) in Stella McCartney, tik za petami pa so jim tudi zveneča imena med ponudniki hitre mode.

Si pripravljena na letošnjo najpopularnejšo obutev?