Super modeli: vrtoglavih 22,5 mio USD plače na leto

Zrcalce, zrcalce na steni povej, katera najvišje plačilo v deželi ima tej? Malo za šalo malo za res - katera super manekenka je najboljše plačana v letu 2018?

Obrazi, ki jih dnevno videvamo v reklamah najuspešnejših blagovnih znamk na svetu, služijo gore denarja, mi pa lahko le ugibamo za kakšne zneske gre. Na srečo je tukaj Forbes, ki vsako leto objavi seznam najboljše plačanih modelov na svetu. Na vrhu seznama se je že drugo leto zapored znašla prekrasna Kendall Jenner, ki je zaslužila 22,5 milijona ameriških dolarjev. Za to so nedvomno zaslužene svetovno znane blagovne znamke Adidas, Estee Lauder in Calvin Klein, s katerimi ima slavna manekenka podpisano pogodbo.

Druga najboljše plačana manekenka letos je Karlie Kloss, ki jo sicer zadnje čase le redko videvamo na modnih pistah. Ne glede na to, delo za priznane blagovne znamke, kot sta Swarovski in Adidas, je letos njen bančni račun povišalo za 13 milijonov ameriških dolarjev.

 

Na tretje mesto sta se zavihteli Chrissy Teigen in Rosie Huntington-Whiteley z izkupičkom 11,25 milijonov ameriških dolarjev. No med top deset najboljše plačanih manekenk so se uvrstile še Cara Delevingne, Gisele Bundchen, sestri Gigi in Bella Hadid, Joan Smalls in Doutzen Kroes.

Se izplača biti lep 😉

Foto: Pinterest