Stvari, ki moškim na ženskah niso všeč

Ko gre za modne in lepotne trende, so okusi moških in žensk velikokrat povsem različni.

Ko gre za modo in lepoto, so okusi moških in žensk velikokrat povsem različni. Medtem ko večina sodobnih žensk redno spremlja najnovejše trende, pa so za moške oči pogosto prav ti trendi neprivlačni. Neka raziskava je razkrila osem modnih dodatkov, ki jih moški na ženskah nikakor ne marajo.

1. Umetni nohti

Umetne, predolge in pretirano okrašene nohte je za neprivlačne označilo kar 90 odstotkov vprašanih moških.

2. Nanizane zapestnice

Polna roka zapestnic, še posebej, če so le-te v svetlih barvah in delujejo nekoliko otročje, je neprivlačna za 60 odstotkov moških.

3. Uggice

Že res, da so ti mehki in udobni škornji v zimskem času pri ženskah zelo priljubljena obutev, toda skoraj tri četrtine moškim se zdijo neprivlačni, saj po njihovem nimajo konkretne oblike in delujejo otročje.

4. Platforme

Številne ženske obožujejo platforme, saj v njih pridobijo na centimetrih, hoja pa je lažja kot v čevljih z visoko petko. Toda kar 65 odstotkov moških meni, da platforme delujejo preveč glomazno in jih preveč spominjajo na čoln.

5. Superge s peto

Priljubljene visoke superge simulirajo čevlje s petko, toda kar 90 odstotkov moškim preprosto niso všeč.

6. Balerinke

Ženske obožujejo balerinke, ker so udobne in modne hkrati. Toda 55 odstotkov moških pravi, da so ženske v njih podobne račkam.

7. Prevelika sončna očala

Sončna očala, ki prekrivajo več kot polovico ženskega obraza, so za 70 odstotkov moških neprivlačna.

8. Premočan makeup

80 odstotkov moških ima raje povsem naraven ali zmerno naličen ženski obraz. Preveč naličene ženske jim delujejo vulgarno.

Foto: NBC/Instagram