Strast do detajlov združila vezalke in kristale

Kaj imata skupnega slovenska znamka Laceup in Swarovski?

Kaj imata skupnega slovenska znamka Laceup in Swarovski, svetovno znano ime v svetu kristalov? Zagotovo je to strast do detajlov in ravno to je bil najbrž tudi razlog, da je Swarovski v slovenski blagovni znamki Laceup prepoznal priložnost za sodelovanje in razvoj skupne, ekskluzivne linije satenastih vezalk Laceup s Swarovski kristali.

Blagovna znamka Laceup, ki je bila na trg lansirana pred dobrim letom in doživela velik uspeh, je upravičeno ponosna na novo ekskluzivno linijo s kristali, saj se je sodelovanje s Swarovskim do sedaj ponudilo le izbranim slovenskim blagovnim znamkam. Swarovski s svojimi mojstrovinami oblikovanja kristalov in inovacijami že več kot 120 let kroji glamurozne modne dodatke, ki so zapeljali ženske po vsem svetu. Sprva klasičen nakit, danes glamurozna ponudba inovativnih kristalnih dodatkov, je v kombinaciji s satenastimi pentljami zapeljala tudi nas.

Odslej si boste ljubiteljice Laceupk na svoje priljubljene satenste vezalke lahko napeljale glamurozne kristale Swarovski in pričarale izgled obutve z modnih pist. Z njihovimi različnimi barvami in oblikami lahko ustvarimo sodoben, klasičen, rock’n’roll ali romantičen izgled. Spektakularna igra svetlobe, ki jo ustvarijo kristali, pa lahko vsako modno obutev spremeni v bleščečo čarovnijo.

Kolekcija je na voljo ekskluzivno v Galeriji Emporium v Ljubljani in v spletni trgovini Laceup (www.laceup.eu). Nakup vezalke in kristala je možen v setih ali ločeno – vezalka in kristal posebej, kar omogoča nešteto kombinacij, ki se bodo svetlikale na vaših čeveljcih. In če ne veste, kaj bi za praznike podarili svoji prijateljici, mami ali dekletu, naj vam namignemo, da je satenasto-kristalna kombinacija pod božično jelko ravno prav posebna in čarobna za vse modne navdušenke.