Stradivarius: Nova kolekcija najavlja dva vroča trenda

V priljubljeni Stradivarius počasi prihajajo novi trendi.

Vstopili smo v zadnjo fazo znižanj, kupili smo vse kar smo želeli, sedaj pa je naša pozornost usmerjena k novi kolekciji. V priljubljeni trgovini ulične visoke mode – Stradivarius, so novi trendi že napolnili police. Prevladujeta vojaški stil in tehnika tie-dye, ”IT” barva pa je postala olivno zelena.

Sradivarius: obe krili 17,99 €

Dva modela mini kril s popularnim vojaškim vzorcem, sta enostavna za kombinirati in delujeta zelo šarmantno. Cena tudi ni previsoka, tako da hitro po svoj kos, da ne boste prepozne.

Stradivarius: parka 29,99 € in jakna 25,99 €

Tudi jakne so del vojaškega stila. Glede na barvo jo vselej zelo lahko kombiniramo, predstavlja pa pravi statement kos garderobe. Če vam vzorci niso pri srcu, izbirajte med pomladnimi jaknami in plašči v olivno zeleni barvi.

Stradivarius: parka s kapuco 59,99 €, plašč 49,99 €, puffer jakna 49,99 €

Svoje mesto v kolekciji so kajpak našle tudi vojaške hlače in hlače z naramnicami, ki so na voljo v več variantah. Njihova glavna lastnost pa je udobje.

Stradivarius: cargo hlače s patentom 25,99 €, cargo hlače 25,99€, cargo hlače z naramnicami 29,99 €

Drugi trendi stil, ki bo to sezono prevladoval na policah Stradivariusa je tie-dye. Kaj točno pomeni ta izraz? Gre za tehniko barvanja oblačil, ki so si jo izmislili v Ameriki v 60-ih letih prejšnjega stoletja.

Stradivarius puliji: vsi trije 15,99 €

Vsi trije modeli so nam takoj padli v oči, saj so preprosto čudoviti, cena pa super ugodna. To je pravi modni ulov!

Stradivarius: dolga asimetrična obleka s potiskom 29,99 €, tie-dye midi krilo 29,99 €, tie-dye bluza iz satena 19,99 €

Za vse, ki obožujete tehniko tie-dye, boste navdušene nad bluzami in oblekami iz satena, potiskanimi z zanimivimi vzorci. Med njimi je daleč največji modni zmagovalec midi krilo v ombre stilu in zemeljskih barvah.

Foto: Stradivarius, Pinterest