Ste pripravljene na najbolj kul prihajajoče modne dodatke?

Modni dodatki iz zadnjih modnih revij, ki ne bodo dočakali pomladi 2018, ker so preprosto preveč kul!

Modna stilistka Anna R. Vitiello pravi: »Roko na srce, do sezone pomlad/poletje 2018 ne bomo zdržali, ker so izbrani modni dodatki preprosto preveč ”kul”, da jih ne bi kombinirali že ta mesec.«

Modni dodatki, ki so bili predstavljeni septembra letos na svetovnih Tednih mode, bodo, kakopak, veliki trend v naslednji sezoni pomlad/poletje 2018. Kadar imajo besedo priznane modne stilistke, cenjene urednice in velika vplivna imena na modni sceni, nam ne preostane drugega, kakor da prisluhnemo njihovim (skorajda) nezmotljivim napovedim. Tokrat so se na tujih modnih medijih razpisali o tem, katere in kakšne torbice bodo naše zveste dnevne spremljevalke, v katerih čevljih bomo najraje hodile in katera pokrivala bodo najbolje dopolnila styling. Iskanje novih trendov med modnimi dodatki predstavlja potovanje med najnovejšimi kolekcijami od Miuccie Prade, preko Marni pa vse do Alexandra Wang-a.

Modne napovedi, za katere verjamemo, da se bodo skoraj v celoti tudi uresničile, izpostavljajo naslednjih deset modnih dodatkov kot najbolj kul t.i. statement kose.

Baretke za tiste, ki ljubite retro in modno

Kavbojski škornji za divje modne dive

Prevezano in surovo

Karo naj bo kjerkoli

(Ironične) imitacije so dovoljene

Torbe z dežnim plaščkom

Krona za kraljico zabave

Prozorni plastični škornji

Za hiter korak

Strip v roki