Šola Chiare Ferragni – popolna obleka za prvi zmenek

Chiara Ferragni je na Instagramu razveselila svoje oboževalce.

Chiara Ferragni je na Instagramu objavila fotografije s prvega zmenka, in sicer večerje, ki jo je preživela s sedanjim možem, italijanskim pevcem Fedezom. Kaj se torej lahko naučite od kraljice Instagrama?

Manj je več

Ne govorimo dolžini njenega krila! Ne pretiravajte z ličili in nakitom. Delovale boste nesamozavestno in prepričani smo, da ne želite pokvariti romantike z  žvenketanjem svojega nakita. Tudi, če se boste odločili za kakšne kričeče barve ali vzorce, bo to zelo verjetno motilo njegovo pozornost in se ne bo osredotočil na vašo osebnost, naravno lepoto ali na to kar govorite. Ne tvegajte z »all in«, pustite nekaj tudi za kasneje. Naj se vam ne mudi.

Oblecite nekaj kar bo poudarilo vaše čare

Ni vam treba biti oblečeni po zadnji modi. Oblecite nekaj kar vam pristaja. Pomembno je, da se počutite udobno, da si ne popravljate oblačil, saj boste tako videti nervozni. Z obleko lahko prikrijete pomanjkljivosti in izpostavite to, kar se vam zdi najlepše. Tako boste bolj samozavestni. Obleke z enostavnimi kroji in čistimi linijami so zmagovalna kombinacija in primeren stili za vse vrste postave.

Ne eksperimentirajte

Ste kupili novo oblekico in bi jo želeli imeti na prvem zmenku? Ne! Enako velja za novi stil ličenja, ki ste se ga naučili pred dnevi in za proizvod za lase, ki že nekaj časa na polici čaka na pravo priložnost, da ga uporabite. To ni pravi trenutek! Prvi zmenek je že sam po sebi dovolj stresen in ni vam potrebno tega še oteževati. Namesto tveganja z novimi in nepreizkušenimi stvarmi, se raje poslužujte tistih, ki ste jih navajeni. Ne skrbite, še veliko bo priložnosti za eksperimentiranje, prvi zmenek pa sigurno ni ena od njih.

View this post on Instagram

In St.Moritz for 24 hours with @omega and @paulvedere 😊 #adv #OmegaMyChoice

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Foto: Instagram