Sodobni modni kosi, ki bi jih Audrey Hepburn oboževala

Po stilskih stopinjah Audrey Hepburn... Obleci se kot največja ikona!

Se tudi ti rada vračaš k preverjenim klasičnim, a elegantnim modnim kombinacijam, ki močno spominjajo na tiste iz časov Audrey Hepburn? Tudi na uredništvu se navdušujemo nad njenim neminljivim šikom, zato smo izbrskali 8 ključnih sodobnih modnih kosov, ki bi jih v skladu s svojim stilom izbrala tudi cenjena igralska in lepotna ikona.

Audrey Hepburn je nedvomno velika ikona iz večih razlogov. Poleg tega, da je bila izjemno nadarjena, kar ji je prineslo zasluženega Oskarja, je svoje oboževalce in oboževalke nenehno inspirirala tudi s svojim prepoznavnim ženstvenim stilom. In situacija se ni prav nič spremenila tudi 25 let po njeni smrti, ko s svojo estetiko še dalje navdušuje vse ženske sveta. Da bi se na kar najbolj sodoben način približali njenemu ženstvenemu glamurju, smo pripravili predloge z modnimi kosi, ki bi jih najverjetneje izbrala tudi Audrey sama!

Odkrijte katerih 8 oblačilnih kosov naj bo ključnih v vaši garderobi, da boste dosegli dovršen videz popularne stilske ikone, ki je svoj večen pečat pustila tudi v modi.

1. Svilena ruta


2. Cropped hlače


3. Bela srajca


4. Puli v črni barvi


5. Mala črna obleka


6. Eleganten plašč


7. Usnjene rokavice


8. Statement sončna očala