Adidas by Stella McCartney napoveduje jesensko kolekcijo

Novo modno sodelovanje

Svetovno priznana manekenka in športnica Karlie Kloss se je pridružila priljubljeni blagovni znamki adidas by Stella McCartney ter postala njen zaščitni obraz za prihajajočo sezono jesen/zima 2016. Številni talenti navdihujočega super modela izvrstno sovpadajo z etosom znamke, ki je namenjena aktivnim posameznicam in zagovarja brezkompromisno naravnanost pri doseganju zastavljenih ciljev. Prihajajoča kolekcija z združitvijo inovativnih tehnologij in svežim športnim slogom nagovarja sodobne ženske, naj premagajo vsakodnevne ovire ter pri vsaki vadbi dajo vse od sebe in dosežejo maksimalne rezultate.

Karlie Kloss je nad novim sodelovanjem z blagovno znamko, ki ponuja funkcionalna, modna in udobna oblačila, obutev ter dodatke za športne izzive, navdušena: »Resnično velika čast je sodelovati z znamko adidas by Stella McCartney. Sem oseba, ki si nenehno prizadeva čimbolj izkoristiti vsako priložnost in ne želim sprejemati kompromisov o stvareh, ki jih imam rada – zlasti, ko gre za modo in fitnes.«

Kolekcija adidas Stella McCartney jesen/zima 2016 bo pri nas na voljo avgusta, in sicer v Intersportu na Šubičevi ulici v Ljubljani.