So to najodmevnejše modne revije za pomlad/poletje 2017?

Šest modnih revij za pomlad/poletje 2017, o katerih se je in se še, veliko govori.

1. Undercover (Teden mode v Parizu)

Japonski modni oblikovalec Jun Takahashi je v svojo žensko kolekcijo vpeljal rute, klobuke in velike potiske. Vse skupaj je bilo zapakirano v drzno in eklektično podobo, ki pritiče Japoncem.

2. Rick Owens (Teden mode v Parizu)

Kolekcije Ricka Owensa modni kritiki opisujejo z besedama nedolžnost in doživetje. Najnovejše predstavljene kreacije vsebujejo čistost v dodatni in še večji meri. Zaznavajo se simboli vodnih in gozdnih nimf.

3. Loewe (Teden mode v Parizu)

Jonathan Anderson teži k temu, da njegovo delo predstavlja lastno idejo o oblačilih: kako jih nositi, kdaj jih nositi in kaj pomenijo. Verjetno se nam poraja vprašanje, ali so občutno predolgi rokavi res dovolj uporabna in ustrezna lastnost oblačila.

4. Marc Jacobs (Teden mode v New Yorku)

Marc Jacobs vztraja pri realizaciji svojih fantazijskih zamisli, kjer funkcionalnost in oblika oblačila nista zapostavljena. Včasih je funkcionalnost vprašljiva pri obutvi, a zagotovo najde, nekje in pri nekom, svoje mesto.

5. Fendi (Teden mode v Milanu)

Karl Lagerfeld v sodelovanju s Silvio Venturini Fendi, scena postavljena pred Fontano di Trevi – govora je o pričakovani odličnosti in vedno navdihujoči postavitvi modne revije. Z dvema besedama, okusna teatralnost.

6. Balenciaga (Teden mode v Parizu)

Demna Gvasalia je za Balenciago ustvarila svojo drugo žensko kolekcijo, kjer je raziskovala vzporednice med odmevnimi modnimi trendi in fetiši. Vse za sijajen, plastičen efekt!