Slovenski blogerki s čevlji navdušujeta modni svet!

Alja Bitenc in Bojana Ksela Rose oblikovali popolne čevlje za letošnje tople dni...

Dobrih 6 mesec nazaj je Alpina k sodelovanju in kreiranju kolekcije “Alpina pomlad poletje 2018”, povabila vplivno modno blogerko Aljo Bitenc in mami blogerko Bojano Ksela Rose, z namenom, da ustvarita obutev po lastnem okusu, ki bo v Alpinine trgovine pripeljala tudi mlajše generacije. Gre za prvi slovenski primer povezovanja blogerk s proizvajalcem modne obutve, pri čemer modni navdušenki sodelujeta pri celotnem razvoju svojih modelov.

SLOVENSKI IZDELEK – sandal ALPINA by Alja Bitenc

“Pri izdelavi čevlja sem izhajala iz svojega lastnega stila in okusa – želela sem ustvariti model čevlja, ki predstavlja mene, hkrati pa je primeren za vsakodnevno nošenje in stiliranje z najrazličnejšimi outfiti. Gre za minimalističen kos, ki je narejen iz visokokvalitetnih naravnih materialov (usnje), s trendi dodatkom – perlice na petah čevljev,” je povedala Alja Bitenc.

Čevlji s podpisom modnih blogerk Alje in Bojane so na voljo TUKAJ!

Na voljo v treh barvnih kombinacijah!

Alja se je odločila za 3 barvne kombinacije – klasično črno, bež oziroma nude barvo in pa letošnje leto zelo priljubljeno bordo rdečo, Bojana pa je svoja sandala z visoko peto odela v črno in bež.

“Za črno sem se odločila zato ker je ta barva najbolj klasična, nosljiva, najbolj primerna za kombiniranje in pa predvsem najbolj zaželena med modnimi navdušenkami. Bordo rdeča je trenutno zelo trendi, bež barva (moja najljubša) pa je barva, ki je primerna in zelo nosljiva za pomladno-poletne mesece. Z barvami sem želela iti v trend, ampak vseeno ostati pri nosljivih barvah, ki so primerne za kombiniranje, predvsem pa mi je pomembno to, da jih ljudje lahko nosijo vsak dan,” dodaja Alja Bitenc.

Ekskluzivni modeli, ki so že prepričali tudi najzahtevnejše modne poznavalke, so na voljo v spletni prodajalni po ugodnješi ceni do 14.3., po tem datumu pa bodo vsi modeli na voljo tudi v izbranih prodajalnah Alpina (Ljubljana BTC, Kranj MC, Koper, Maribor TC Tabor).