Slovenska estrada praznovala rojstni dan MORRO Sartoriale

Etiketa na modnem druženju...

V ljubljanski Kristalni palači je domača blagovna znamka oblačil po meri MORRO Sartoriale, praznovala svoj prvi rojstni dan. Tradicionalen krojač, ki ustvarja sodoben dizajn je prvo obletnico svojega delovanja proslavil v družbi poslovnih partnerjev, kupcev, zaposlenih in znanih slovenskih obrazov. Oblačila Morro Sartoriale so v celoti narejena v Sloveniji, ukrojena so tako da se popolnoma prilegajo vašemu telesu in so izpoved posameznikove osebnosti, saj svoje oblačilo ustvarjate skupaj z vrhunskimi strokovnjaki.

Znamki Morro Sartoriale, v kateri krojači in šivilje delajo z najkvalitetnejšimi italijanskimi materiali v proizvodnji, ki sledi mednarodnim standardom, zaupa tudi najbolj priljubljen slovenski glasbenik Jan Plestenjak. Jan tokrat ni pel, je pa zbranim zaupal, da kvaliteto obleke preveri kar na konceru. Za MORRO se je odločil zaradi brezhibne izdelave in trpežnosti. Številni znani in vplivni obrazi slovenskega medijskega sveta, so tako nazdravili modnemu kotičku za vse ljubitelje brezčasne in cenovno dostopne elegance. Na dogodku smo zasledili tudi ljubiteljico mode in lastnico modne agencije Majo Bulc, voditeljico in novinarko Manjo Plešnar ter televizijca Nejca Simšiča. Najnovejšo kolekcijo pa je v družbi manekenov predstavila hišna oblikovalka Tatjana Kalamar Morales.

Zbrane je pozdravil idejni vodja in solastnik blagovne znamke Morro, Milan Morec in pa župan Gornjih Petrovcev Franc Šlihthuber. Goste je, s svojim vrhunsko dovršenim modnim slogom in smislom za humor, skozi večer popeljal priljubljeni voditelj Sekumady M. Conde, ki pa se je kar med dogodkom odločil naročiti po meri izdelan plašč za prihajajoče zimske dni.

Več o oblačilih po meri na spletnem naslovu: www.morro.si.