Slavna stilistka Rachel Zoe navdušila vse bodoče neveste

Rachel Zoe je predstavila lastno kolekcijo poročnih oblek.

Ena najbolj slavnih modnih stilistk, ki skrbi za modno podobo številnih zvezdnic, je nedavno nazaj navdušila z lastno linijo poročnih kreacij.

Večina bodočih nevest največ časa posveti prav izbiri poročne obleke, saj se iskanje tiste popolne kreacije kaj hitro izkaže za najdolgotrajnejši proces, ki terja mnogo potrpežljivosti in jasnih predstav o tem, kaj točno si ženska želi. In ponavadi je ravno drugi del najtežji, kajne? Poročna obleka mora po mnenju mnogih bodočih nevest izpolnjevati posebna merila, kar pomeni, da je najidealnejša kreacija tista, ki je v pravi meri svečana, elegantna, hkrati subtilno krojena in še vedno glamurozna.

Rachel Zoe, ki se je mnogokrat že srečala v vlogi poročne stilstke, se je odločila, da sama ustvari lastno linijo poročnih oblek, s katero bo ponudila prav to, kar si neveste želijo. Rachel pravi, da kolekcija vključuje vse, da bo nevesta na svoj težko pričakovan dan dih jemajoča kot iz pravljice! Poleg tega pa uspešna stilistka ni kreirala le poročnih oblek, temveč tudi svečane modne kose za priče in družice ter vse do ležernih, a še vedno modno elegantnih kreacij, ki so namenjene za najzabavnejši del poročnega obreda.

V nadaljevanju so predstavljene odlične kreacije s katerimi je ambiciozna Rachel prepričala modni svet in zagotovo pridobila številne nove stranke.