Skrivnostni modni vrt napoveduje trende prihodnosti

Blagovna znamka C&A je izbranim medijem, modnim blogerjem in trendseterjem predstavila kolekcijo 2018

Priznana blagovna znamka C&A za pomlad in poletje 2018 napoveduje otvoritev »Skrivnega vrta« – kolekcije oblačil, ki izžarevajo samozavesten in radosten življenjski stil.

Prihajajoča kolekcija izraža prefinjene emocije vsakega predstavljenega oblačila, njihovega dizajna ter ekskuzivnih pomladnih potiskov in vzorcev. Neskončno zaljubljena je v cvetlično, dišeče in pomladno. Skrivni vrt se prepleta v celotni kolekciji, kjer cvetlice na sto in en način najdejo pot skozi vsakodnevne urbane elemente.

Ne gre samo za ljubke in majhne cvetlične vzorce, prav cela kolekcija cveti. Na oblačilih ter dodatkih se pojavljajo potiski divjih botaničnih rastlin, za piko na i pa ne sme manjkati še cvetje v laseh, okrog zapestja ali gležnjev.

Najbolj opazen kos kolekcije je zagotovo obleka, ki je popolnoma posuta s cvetjem. Prav tako se v kolekciji pojavlja ogromno različnih tekstur, čipke, vezenin, grafičnih potiskov in črtastih aplikacij. Vsemu pa je skupni imenovalec izrazita nežnost in ženstvenost.

Poleg skrivnostnega vrta je podjetje C&A predstavilo popolnoma nov pristop oblačil #WearTheChange, ki bodo na tržišču lansirana februarja 2018.

Kolekcija pomlad/ poletje 2018 je bila predstavljena gostom ter modnim navdušencem dvanajstih evropskih držav na dogodku v Dusseldorfu v Nemčiji.