Skočite v zimskih dneh v tople kraje!

Zimski oddih je vedno dobra ideja!

Prazniki, lučke, sladkarije, kuhano vino, zimski plašči, kape in šali… Za nekatere zimska idila, za druge razlog, da ostanejo v toplem zavetju doma.  Za tiste, ki niste ljubitelji nizkih temperatur, predlagamo da že danes začnete načrtovati pot v tople kraje. Zimske počitnice na toplem so odlična ideja za vse, ki razmišljate o soncu in lahkotnih oblačilih.

Si predstavljate, kako lepo bi bilo vstopiti v novo leto in ga začeti sproščeno na prostranih plažah Tajske ali Kube? Odhod v tople kraje je finančno lahko popolnoma primerljiv z oddihom na belih strminah, vse kar potrebujete je le potni list, lahkotna oblačila in dober par japonk! Visoke temperature in japonke so nerazdružljiva kombinacija. Širok nabor ponudbe, kjer prav vsak dobi svoj najljubši par, najdete pri blagovni znamki Havaianas.

Havaianas japonke so kreativne, zabavne, barvite, krasijo jih različni potiski in dizajn, ki je enostavno drugačen in v koraku zadnjimi modnimi trendi. Modele Havaians odlikujeta kvaliteta in udobje ter guma, ki zagotavlja popolno oporo nogam, te pa se zaradi kvalitete materialov ne potijo. V teh turobnih zimskih dneh so japonke odličen izbor za vaša stopala. S Havaianas japonkami boste v svoj vsakdan prinesli barve, sproščenost in pozitivno vzdušje!