Si pripravljena na party sezono?

Tri bleščeče party kolekcije, ki vas bodo spremenile v modno divo zabave.

Tri bleščeče party kolekcije, ki te bodo spremenile v modno divo zabave.

Sezona prazničnih zabav je vedno bližje, zato so se pri tvojih najljubših high street znamkah podvizali in dovolj zgodaj predstavili nepogrešljive oblačilne kose, modne dodatke ter čevlje, da boš na decembrskih zabavah brezkompromisno zasijala!

Takoj za predstavljeno praznično kolekcijo Zare in H&M-a, se jima je pridružil tudi britanski Topshop in postregel z razkošno ponudbo party oblek, krznenih plaščkov, torbic in božansko lepih čevljev. Dotična kolekcija bo našla mesto tako pri ljubiteljicah 70-ih, 80-ih in 90-ih, zato ne bo težko poiskati svojega modnega favorita.
Vsem trem kolekcijam so skupne klasične praznične obleke in mini krila posuta z bleščicami ali okrasnimi kamenčki, mnogo je trendovskih metalik odtenkov, ki so svoje mesto našli na vseh kosih in dodatkih, zaljubili smo se tudi v klasične suknjiče s čudovitimi detajli, še posebej pa jemljejo pozornost visoki škornji nad koleni, ki so pravtako ključni kos praznične party garderobe.

Izločili smo nekaj najopaznejših kosov iz vseh treh prazničnih kolekcij, za katere smo prepričani, da lahko vsako žensko spremenijo v modno divo zabave.