Severino grejejo Massovi trendi

Hladne temperature že kličejo po topli obutvi in najbolj modno za to zimo si je izbrala tudi zvezdnica Severina.

Hladne temperature že kličejo po topli obutvi in najbolj modno za to zimo si je privoščila tudi zvezdnica Severina. V Massovi modni kampanji je za hladne mesece izbrala trenutno najbolj trendi obutev, ki na modnih fotografijah blesti v kombinaciji s privlačnimi sijočimi pajkicami, ki prepuščajo modni obutvi, da igra vlogo ključnega kosa celotnega videza. Čeprav gre za obutev, primerno za nizke temperature, ob pogledu na privlačne fotografije vročina kar naraste. Massova fatalna muza nosi ključne trende za zimo, med katerimi so visoki škornji z vezalkami po celotni dolžini škornja in bleščečimi kamenčki za ščepec glamurja ter letos popularni usnjeni beli nagubani škornji s trikotno peto.

Severina je izbrala tudi gležnjarje s to sezono nepogrešljivim leopardjim vzorcem, ki je za pravi učinek iz kosmatega materiala. Za temperature pod ničlo in snežno odejo pa si je Severina privoščila šik gojzarje v beli barvi, zlatimi detajli in mehkim umetnim krznom, ki objame gležnje.

Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za jesen 2018 vas že čaka na policah Massovih trgovin. Več fotografij nove modne kolekcije pa si lahko ogledate na spletni strani www.mass.si, facebook strani Mass in Instagram strani Mass.