Sandali za najbolj modne poletne kombinacije

Havaianas You Riviera in You Riviera Maxi kolekcija sandalov...

Brazilska modna znamka Havaianas je z novo ponudbo poletne obutve postregla s sandali, ki se jim to sezono ne bomo mogle upreti – od glamuroznih modelov metalik sijaja do prefinjenih nevtralnih barvnih odtenkov, pa vse do šarmantnih kombinacij različnih tekstur, barv in okrasnih detajlov.

Posebna pozornost je letošnje poletje namenjena kolekciji sandalov „You Riviera“, ki ljubiteljice zadnjih modnih trendov in udobja, osvajajo z multifunkcionalnostjo in urbanim dizajnom. Sandali You Riviera so narejeni iz ekološkega usnja in se v popolnosti prilegajo vsakemu stopalu. Postali pa bodo tvoj najljubši poletni modni kos, ki je primeren za prav vse priložnosti, od uživanja na plaži do večerne koktajl zabave ali sprehoda po mestu. Eleganten dizajn You Riviera slovi po enostavni kombinaciji trakov iz gume, ki se s posebnim paščkom prilegajo gležnju. Kolekcija je na voljo v šestih osnovnih barvnih kombinacijah.

Novo verzijo svetovno priljubljenega modela  You Riviera Maxi krasijo metalni dodatki na trakovih, ki najljubši par japonk naredijo še bolj sofisticiran in eleganten.
Metalni dodatek ležernemu izgledu doda piko na i in pripravljena si za poletni večerni izhod. Havaianas You Riviera Maxi sandali so na voljo v treh različnih barvnih odtenkih.

Z novo kolekcijo Havaianas bo skok v vroče in modno poletje še lepši!