Sandali s peto, v katerih boš lahko od jutra do večera

Za udoben in moden korak tudi poleti.

Za udoben in moden korak tudi poleti.

Veliki lov za idealno poletno obutvijo, ki naj ne bo s povsem ravnim podplatom, a naj bo elegantna in trendi obenem, se je pravkar pričel! In kaj smo našli tokrat?

Lahko bi jim rekli ”pametni sandali” ali multifunkcionalni, ki jih boš nosila po dnevnih opravkih, na sprehodu, v službi in celo na poroki. Zdi se neverjetno, a izpolnjujejo vsa merila elegantne in povrhu izjemno udobne obutve. Ne verjameš?
Če te pot tu in tam zanese na katerikoli modni blog ali paseš oči na fotografijah uličnih stylingov z modnih metropol, definitivno nisi mogla zgrešiti trenda blok petke. Če smo pretekle sezone bili vajeni čevljev z ultra visokimi blok petkami, ki jih je skoraj nemogoče nositi od jutra do večera, je letošnji poletni trend obutve mnogo prijaznejši in veliko bolj praktičen.

Najbolj modni čevlji letošnje poletne sezone so zato odprti sandali s srednje visoko blok petko, ki imajo običajno le dva srednje široka paščka. Zaradi preprostega, a subtilnega izgleda, so omenjeni sandali primerni za več različnih modnih stilov, kjer si želite s ščepcem elegance ustvariti popoln poletni styling.