Rosie Huntington ambasadorka priljubljenih čevljev

Priljubljena igralka je za svetovno znano znamko čevljev posnela čudovito kampanjo.

Kalifornijsko podjetje UGG je včeraj v Londonu naznanilo sodelovanje z mednarodnim supermodelom in igralko Rosie Huntington-Whiteley, ki je postala prva globalna ženska ambasadorka. Sodelovanje Huntington-Whiteley & UGG se bo pričelo s kampanjo za jesensko kolekcijo, ki se bo med drugim ponašala s prenovljenim ikoničnim modelom Classic Boot. Model bo vseboval veliko novosti in bo uradno predstavljen avgusta.

“V čast mi je sodelovanje z globalno znamko UGG”, je dejala Rosie Huntington-Whiteley. “Ko sem se pričela ukvarjati z manekenstvom je bil eden mojih prvih nakupov par škornjev Classic, saj mi udobje ogromno pomeni. Posodobljeni model Classic, ki bo nudil udobje in nas spremljal tako na sprehodu po mestu ali v domačem okolju, bo drznejši in se bo spogledoval z uličnim slogom”, dodaja Huntingtonova.

Rosie Huntington-Whiteley je mednarodno uveljavljena igralka in model, ki bo s svojo preprosto in nenarejeno eleganco ter pristno ljubeznijo do znamke UGG brez dvoma popolna ambasadorka, saj njena samozavest, slog in naravna toplina zrcali vrednote blagovne znamke.