Rihanna: spodnje perilo za divje in seksi ženske

V lastnem perilu je videti - divje.

Priljubljena pevka in podjetnica Rihanna se vselej izogiba običajnim ženskim, oziroma preveč ”punčkastim” oblačilom. Nič drugače ni pri spodnjemu perilu. Lansirala je novo kolekcijo Savage x Fenty Valentine’s Day, ki je namenjena divji seksi ženski. Sama pravi, da je prav, da se vse ženske počutijo seksi in privlačne, ne glede na njihovo konfekcijsko številko.

Perilo je na voljo v roza, rdeči in črni barvi. No, malo noto luštnega je vseeno dodala z malimi srčki, ki pokrivajo bradavičke. Tudi na spodnjih hlačkah najdemo srčke, ki so ženstveni in seksi hkrati.

View this post on Instagram

Xplore yourself – January 9th 💖| The V-day collection is coming…

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Rihanni so pomembne vse ženske, zato je lani prvič lansirala kolekcijo za vse velikosti in oblike. Za Vogue je dejala: ”Spodnje perilo ni le nek nujni del, ki zakriva ženske obline, bistvo je v občudovanju in slavljenju ženskih oblin in linija Savage x govori prav o tem. Savage – divji, je zelo močna beseda, še posebej, če z njo označujemo ženske. Na ženske se običajno gleda kot na šibkejši spol, ki pri vsem potrebuje pomoč, beseda ”savage” pa opisuje popolno nasprotje – drugačno žensko, ki je močna, ima kontrolo in sama odloča o svojih nadaljnjih korakih.”

Bravo Rihanna! Me se popolnoma strinjamo s teboj in z navdušenjem pozdravljamo novo kolekcijo.

Foto: Pinterest, Instagram