Rašica že skoraj 70 let oblači najbolj modne dame

Domača tradicija s poudarkom kakovosti....

Kot vsako leto Rašica tudi letos preseneča z zanimivimi in ženstvenimi modeli nove kolekcije. Rašica s svojo kolekcijo ustvarja prijetno in mehko zavetje, ki telo objame in se prilagodi vsaki situaciji. V pletenino se zavijete in se počutite tako, kot bi bili v udobnih domačih oblačilih. Kakovostni volneni materiali vas bodo zaščitili pred prvimi mrzlimi dnevi in vas greli celo zimo. Navdih za novo kolekcijo jesen in zima je bila geometrija. Pravilni in nepravilni geometrijski liki so razporejeni tako, da poudarijo ženstveno postavo, hkrati pa zakrijejo tudi kakšno nepravilnost. Novo serijo fotografij so pripravili v sodelovanju s stilistko in voditeljico Tjašo Kokalj.

Vodilna modna barva v kolekciji je rumena s pridihom limone v kombinaciji z volneno belo in črno. Barvne ploskve in karo vzorec se izjemno lepo dopolnjujeta. Bogati dodatki pletenih kit okoli vratu pri jaknah pa so tista modna pika na i. Niso pa zapostavili niti pastelne puder roza barve, ki je izjemno nežna in ne sme manjkati v nobeni garderobni omari.

Pridih svežine kolekciji dodaja mentol zelena, za nostalgične in elegantne ženske ne manjka niti kamelja barva, ki so jo kombinirali z volneno belo in svetlo sivo barvo.

Poleg oblačil pa v Rašicini prodajalni najdete pestro izbiro šalov in torbic.