Rade nosite črno? Potem je ta modni nasvet za vas!

Se nikakor ne morete ločiti od črnih oblačil? Povsem razumljivo, ker je »črna od glave do pete« modna klasika, s katero nikoli ne morete narediti napake.

Ljubitelji črnih oblačil pogosto pravijo, da se najboljše počutijo ravno v tej barvi, ki simbolizira moč, avtoriteto, samozavest… Poleg tega je črna barva v kombinaciji s katerokoli drugo barvo ali vzorcem videti popolna.

via GIPHY

Zato tudi ni presenetljivo, da je prav črna najljubša barva mnogih slavnih modnih ljubiteljic, kot so Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Meghan Markle, Victoria Beckham in Kate Moss.

Čudovita Monica Bellucci rada obleče črno..

»Črna je moja najljubša barva. Preprosta črna obleka je najbolj popolno oblačilo. Poleg tega, ko se malce zredim, oblečem nekaj črnega in takoj se počutim vitkejše, «priznava ta zapeljiva rjavolaska.

Legendarna britanska manekenka, ki je pred kratkim praznovala svoj 45. rojstni dan, se je na svoji zabavi pojavila v povsem črni kombinaciji, ki je navdušila goste.

Kate je bila v svileni obleki, žametnih čevljih in bundici s podpisom Stelle McCartney videti brezhibno. Ljubiteljica rokerskega stila, kar seveda pomeni veliko črnega, se tudi tokrat ni želela obleči v nič bolj vesele in vpadljive barve.

Razlog za to je, da je upoštevala eno izmed poglavitnih pravil kombiniranja črnega outfita – mešanje tkanin. Modni oblikovalci vedo, da je skrivnost v oblačilih, ki povezujejo različne materiale. Pomembno je torej mešati različne materiale, kot so usnje, saten, žamet, brušeno usnje, pletenine…

Tudi Jennifer Aniston obožuje črno.

Če kombinirate črni sprani jeans in ultra moderno žametno jakno, boste videti, kot da ste pravkar stopili iz modne piste. Odlična kombinacija je tudi plašč iz umetnega krzna z usnjem, navadna črna jakna, hlače iz pliša ali usnja in prevelika črna srajčka ali jopica.

V kolikor bi želeli v svoj stil vnesti malo barv, ne boste naredili napake, če se odločite za drug večni modni trend: kombinacija belega in črnega ali bež in črnega. To so kombinacije, ki so vedno videti modno in razkošno.

Foto: Pinterest, Profimedia