Puma dobila novega kreativnega vodjo, ki ni modni oblikovalec

Reper Jay-Z v popolnoma novi vlogi!

Ena najuspešnejših športnih znamk je izbrala svojega novega kreativnega direktorja, ki se bolj kot v modnih, giblje v glasbenih vodah.

Najbogatejši reper na svetu, kot je razkrila lestvica Forbes, Jay-Z, je bil s strani podjetja Puma določen za kreativnega direktorja svoje košarkaške linije oblačil in obutve. Slavni reper in producent bo tako pomagal razvijati celotno kolekcijo za košarkaše, kreiral pa bo tudi nove tenis copate, ki bodo poimenovani po njegovem zadnjem albumu 4.44 Clyde.

Puma je z njegovim izborom nadaljevala kreativno sodelovanje z največjimi svetovnimi zvezdniki, zato odločitev športne znamke ne preseneča. Sodelovanje z Rihanno, ki je pustila odtis pri modni kolekciji Puma x Fenty, jim je prinesla megalomanski uspeh, zaradi česar se je znamka razvila celo do te mere, da jim je omogočena tudi povsem lastna modna revija v sklopu Tedna mode v New Yorku.

Jim bo sodelovanje z Jay-Z-jem prineslo primerljiv ali celo še večji uspeh, bo pokazal čas. A strinjamo se, da je slednja poteza Pume zelo taktična, saj so kolaboracijo z znanim reperjem uresničili tik po predstavitvi izida albuma Jay-Z-ja in Beyoncé, o katerem govori ves svet.

Vir: Büro 24/7