Puloverji s slovenskim podpisom navdušujejo modni svet

Kolekcija s slovenskim podpisom, ki je obnorela modni svet....

Na družabnih omrežjih smo opazili novo znamko oblačil, ki nas je sprva najbolj pritegnila zaradi zanimivega imena, ob podrobnejšem pogledu pa tudi zaradi odlične ponudbe posebnih modelov nosljivih bombažnih puloverjev in tunik. Yugoslovenka je nova blagovna znamka, ki bo osrečila tako nostalgike kot tiste, ki prisegate na udobje, a ne za vsako ceno! Yugoslovenka v svojem dizajnu namreč združuje udobje v povezavi z najnovejšimi modnimi trendi.

Ustanovili sta jo urbani dekleti, ki živita med Ljubljano in Beogradom – prestolnicama, ki sta neposredni navdih modne znamke o kateri se bo v prihodnje še veliko govorilo. Ljubiteljici vsega kar prihaja iz naše regije prisegata na zanimiv dizajn in obožujeta ležerni oulični stil, saj ta odlično soupada s karakterjem znamke z zapomljivim imenom in zanimivo filozofijo. Izdelki narejeni pod blagovno znamko Yugoslovenka so namenjeni ženskam z vsebino. Kosi niso namenjeni tistim, ki vedno nekaj hočejo temveč tistim, ki vedo česa ne želijo. V poplavi trendov in masovne produkcije se je kvaliteta začela zanemarjati, zato Yugoslovenka stremi h kvaliteti v materialu in izdelavi. Prvi izdelek je produkt, ki so ga naslovili z imenom Una in je namenjem tistim, ki prisegajo na oversized kose. Velik plus te tunike je, da kljub svojemu kroju na ženskem telesu ne deluje prevelika in se odlično kombinira z večino stvari v omari vsake ženske. Tiste, ki prisegate na klasiko boste vesele, da se ta kos poda tudi na srajce, klasične hlače, krila in obleke. Po mnenju ustvarjalk pa je lepa tudi kot samostojen kos, saj je oblikovana tako da lahko kombinira tudi z oblekami.

Globok V izrez v kombinaciji s čipko, za bolj drzne pa v kombinaciji s spodnjim perilom ali krajšim modnim topom. Variant je nešteto, saj se odlično poda na salonarje,  gležnarje, športne copate, ali pa priljubljene visoke škornje. Bralke Etikete pa bomo razveselili ob novici, da so produkti znamke Yugoslovenka dostopni tudi v naši spletni trgovini Etiketa Shop. Pohitite in  izkoristite praznični popust!