Prva pomoč: Kako kombinirati kavbojke in gležnjarje?

Znate pravilno zavihati kavbojke?

V hladnih dneh velikokrat posežemo po priljubljenih gležnjarjih, ki se odlično podajo na obleke in tunike. Ko pa jih želimo kombinirati s kavbojkami, smo občasno v dilemi, ker ne vemo ali smo si jih nadele prav ali ne. Da nam bodo sladke težavice prihranjene, objavljamo prvo pomoč za kombiniranje gležnjarjev in kavbojk.

Takšen model gležnjarjev lahko nosite s skoraj vsemi modeli kavbojk in hlač – zelo ozkimi (skinny in super skinny), širokimi (bootcut), na zvonec (flared), ravimi (straight) fantovskimi (boyfriend) in skrajšanimi (cropped).

1. Kavbojke zavihajte do gležnjev

Zelo priljubljen je preprost in neurejen zavihani stil – popoln način s katerim boste ustvarili malo prostora med gležnjarji in kavbojkami. Poskrbite, da bodo vaši gležnji izpod hlač vidni le malenkost, saj boste tako vizualno podaljšali noge.

2. Kavbojke zavihajte nad gležnji

Pri temu stilu morate biti zelo previdni, saj si z visoko zavihanimi kavbojkami lahko navidezno skrajšate dolžino nog. Če imate močne ali kratke noge, se temu stilu izogibajte in raje uporabite prvo opcijo. Če so vaše noge dolge in tanke, boste videti super seksi. Pazite le, da kavbojk ne boste zavihali nad 8 centimetri.

3. Kavbojke zvaljajte do gležnjev

Casual stil bo popolna izbira za vikend outfite. Med gležnjarji in gležnji pustite približno 3 centimetre prostora – ne preveč, ne premalo.

Na enak način stilizirajte tudi ostale modele kavbojk in hlač.

Foto: Pinterest