Prva pomoč: Kako biti chic v neon outfitu?

Letošnja pomlad se vrti okoli neon barv.

Eden največjih trendov letošnje pomladi so vsekakor neon barve. Ta kričeči trend se bo seveda zavlekel v poletje in se nikakor ne bo zaključil s koncem toplih dni. Modne revije so namreč napovedale, da bomo neon barve letos nosili tudi jeseni in pozimi. Ker se nas bo neon trend držal praktično celo leto, moramo izpiliti barvne kombinacije, saj ne želimo naokoli paradirati kot prometni znak. Torej, kako nositi neon in biti chic?

1. Izogibajte se močnim kontrastom kot so: neon + črna ali bela

Neon je že sama po sebi dovolj kričeča barva, ki bo v kombinaciji s črno ali belo premočno izstopala. Ustrezna najtemnejša barva je mornarsko modra, najsvetlejša pa krem.

2. Kombinirajte nasprotujoče si barve: rumena + vijolična, modra + zelena

Ne bojte se kombinirati neon barv z drugimi barvami. Odlična barva za kombiniranje je vsekakor denim modra, ki je v kombinaciji z neon zeleno videti fantastično. Oblecite najljubše modre kavbojke in neon zeleno tuniko ali pa oversized pulover. V tej kombinaciji boste videti super chic.

3. Uporabite en neon kos

Pomembno pravilo pri neon barvah je: izberite si en neon kos. Kombinirajte ga z ostalimi dopolnilnimi barvami. Na ta način boste dosegle stilsko najbolj dovršen in eleganten videz.

Foto: Pinterest, thesilksneaker.com