Privošči si stilsko potovanje

Svetovno priljubljene prestolnice nekoliko drugače...

Imaš tudi ti željo po raziskovanju mest in spoznavanju kultur,, ki so popolnoma drugačne od domače, ter vse to preplesti v svoj stil oblačenja? Stilistka in blogerka Manca Vodopivec je pod drobnogled vzela 4 prestolnice ter njihovo kulturo oblačenja ter tako v hipu odpotovala drugam. Z malce domišljije, se lahko v štirih dnevih sprehodiš vse od vročega puščavskega Maroka do urbanega Berlina.

Porto – boemski stil

Svoboda, široki nasmehi in večni optimizem. To se besede, ki na kratko opišejo boemski stil oblačenja, ki je vedno zaznamovan z dolgimi oblekami, vzorci in resicami ter lasmi spletenimi v kito.

 

Brezrokavnik Tom Tailor Denim 49,99 eur

Obleka Morgan, 99,00 eur

Torba Marx 29,99 eur

Berlin – rock

Naj bo poletje ali zima, prava rokerica svoje jakne v videzu usnja, nikoli ne izpusti iz svojih ramen. Tokrat v kombinaciji s plisiranim krilom, za malce ženstvenosti, ter majico s potiskom za malce igrivosti.

Krilo Vero Moda, 39,95 eur

Majica Only 14,95 eur

Jakna Marx 59,99 eur

Mykonos – mornarski chic 

Si ljubiteljica elegance in izčiščenega stila? Za malce drznosti tokrat namesto obleke izberi kombinezon, za hladne večere pa si preko ramen obesi krasen mornarsko črtast suknjič. Piko na i naj ti v minimalističnemu stilu naredita ujemajoči se ogrlica, ter zapestnica.

Blazer Only 49,95 eur

Kombinezon Vero Moda 34,95 eur

Verižica Marx 5,99 eur

Verižica Marx 9,99 eur

Maroko – mestni safari

Si za stil, ki zakriva a obenem odkriva kar nekaj gole kože? Potem je ta outfit kot nalašč zate! Kombinacija letošnjega vročega trenda golih ramen z asimetričnim  krilom, ki ima visok razporek ob strani je kot nalašč za vroče dni v mestu!

 

Top Morgan 59,00 eur

Krilo Only, 19,95 eur

Torba Marx 29,99 eur

 Stajling in model: Manca Vodopivec

Foto: Katarina Veselič