Prihaja praznična kolekcija Lidl by Heidi Klum

Skrb, kaj boste oblekli za prihajajoče praznične dni je odveč...

Lidl in Heidi Klum v Lidlovih trgovinah že če nekaj dni ponovno lansirata kolekcijo #LETSCELEBRATE. Omejena kolekcija za vse modne navdušenke vključuje elegantne osnovne ter trendovske modne kose za praznične priložnosti – v za Lidl značilnem cenovnem razponu.

V sklopu kampanje »Lidlov teden mode« bosta Lidl in Heidi Klum v ponedeljek, 4. decembra 2017, predstavila svojo drugo kolekcijo z imenom #LETSCELEBRATE. Ta bo – ravno v času pred prazniki – prepričala z elegantno modo za vse priložnosti, od božiča do Silvestra. Kolekcijo sestavljajo elegantni osnovni ter trendovski modni kosi, ki jih je mogoče preprosto kombinirati in ki poleg oblačil (v velikostih od 34 do 44) vključujejo tudi čevlje (v velikostih od 37 do 41), torbice in modne dodatke. Kolekcija #LETSCELEBRATE prepriča z dobro kakovostjo ter cenovnim razponom od 7,99 evrov do manj kot 30 evrov.

 

»Ker želimo kupcem v naših trgovinah zagotoviti kar se da raznoliko ponudbo, s kampanjo ‘Lidlov teden mode’ ponujamo raznolika modna oblačila za najrazličnejše priložnosti. Temu načelu sledi tudi naša druga kolekcija s Heidi Klum, imenovana #LETSCELEBRATE. Z njo bodo ravno ob pravem času pred prazniki na voljo modni kosi z ‘vau učinkom’ – po dostopnih, za Lidl značilnih cenah,« je povedal Akos Szilagyi, izvršni direktor nabave v Lidlu Slovenija.

Od 4. decembra bodo v vseh Lidlovih trgovinah v Sloveniji naprodaj privlačni kosi, kot so svečane obleke z bleščicami, trendovske pajkice v videzu usnja, elegantni žametni blazerji in mehki plašči iz pliša. Te obvezne kose je mogoče idealno kombinirati z elegantnimi osnovnimi oblačili in čevlji, kot so topi iz mehko padajočega satena, ženstvena krila z bleščicami in klasični črni salonarji.

PR vsebina