Prihaja druga kolekcija Heidi Klum in Lidla

Tokratna kolekcija bo praznično obarvana....

Po kolekciji »Heidi & The City« bo 4. decembra premierno predstavljena druga kolekcija Heidi Klum in Lidla: #LETSCELEBRATE. Z navdihom najrazburljivejšega časa v letu vsebuje nova kolekcija elegantne osnovne in vsestranske modne kose: praznična moda za vse ženske in po za Lidl značilnih cenah.

Prazniki s Heidi Klum

Sodelovanje Heidi Klum in Lidla se nadaljuje. Medtem ko se je kolekcija »Heidi & The City« osredotočala bolj na vsakdanje modne trende, pa so vir navdiha druge kolekcije praznični dnevi. V prazničnem času bosta zato modna oblikovalka in Lidl 4. decembra lansirala omejeno kolekcijo #LETSCELEBRATE, katere elegantna moda bo dostopna vsakomur. Naj bo to božično praznovanje s kolegi, sproščena božična večerja z družino ali pa silvestrovanje s prijatelji: 70 elegantnih osnovnih in trendi modnih kosov se lahko kombinira za vsako priložnost.

 

»Želela sem oblikovati modna oblačila, v katerih bi v prazničnih dnevih sijali ter bi bila poleg tega enostavna in elegantna!« je povedala Heidi Klum.

 

Vsestranska kot Heidi: bleščice, žamet, saten in umetno krzno

#LETSCELEBRATE v praznični kolekciji združuje tople barve in elegantne materiale: žamet in saten se srečata z bleščicami in umetnim krznom. Vrhunci kolekcije so bordo rdeči zimski plašč iz pliša moden žametni suknjič v polnočni modri barvi ter obleka z bleščicami v nežni rožnati barvi, h kateri se odlično poda ogrinjalo iz umetnega krzna. Vsak kos prepriča z že znano kakovostjo in značilno Lidlovo ceno, ki sega od 7,99 evrov do manj kot 30 evrov.

 

»Ob praznikih smo svojim kupcem vedno ponudili nekaj posebnega. S kolekcijo #LETSCELEBRATE pa v naše trgovine prihaja novo modno doživetje,« je povedal Akos Szilagyi, izvršni direktor nabave v Lidlu Slovenija.

 

Začetek prodaje: 4. december

4. decembra se začne prodaja v vseh Lidlovih trgovinah po Sloveniji. Poleg oblačil (v velikostih od 34 do 44) bodo na voljo tudi modni dodatki in čevlji (v velikostih od 37 do 41). Na mednarodni ravni bo kolekcija naprodaj v skupno 27 državah in v ZDA – skupno torej v več kot 10.000 Lidlovih trgovinah.