Pridruži se najbolj modni skupnosti in postani Etiketa!

Preveri, mogoče iščemo prav tebe!

Etiketa Magazin te skupaj z Modiano vabi na nepozabno modno izkušnjo! Si želiš novih izzivov, je moda pomemben del tvojega življenja, ti nikoli ne zmanjka idej za sveže modne kombinacije in prebereš vse modne magazine? Potem je to, zagotovo priložnost zate! Uredništvo Etiketa Magazin in Modiana iščeta svež obraz, ki bo ustvarjal modne zgodbe prihodnosti. Prebudi v sebi kreativni duh in sestavi najbolj brano modno objavo vseh časov.

PRIJAVI SE NA NATEČAJ!

Predstavljaj si, da si za en dan postala slavna urednica spletnega portala in blogerka, ki pripravlja naslednjo modno objavo. To pa bo prebral cel svet! Pripravi najbolj trendi poletni outfit, v katerem boš zažarela. Seveda vsak blog poleg dobrih fotografij potrebuje dober tekst. Sestavi celoto in nas očaraj!

Svojo najbolj kreativno objavo s tekstom in fotografijami, nam do 6. junija 2017 do polnoči, pošlji na elektronski naslov: etiketa@etiketamagazin.com. Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali 5 polfinalistk, ki bodo postavljene pred naslednji izziv, v družbi profesionalnega fotografa in snemalca!

Tvoje delo bo ocenjevala strokovna žirija, ki jo sestavljajo: urednik Etiketa Magazin, strokovnjakinja za marketing, stilistka, fotograf in priljubljena modna blogerka. Imena razkrijemo kmalu! Izbrane polfinalistke bodo ustvarjale outfite, ustvarile fotografije stajlingov za svoj prvi uredniški članek, ki bo objavljen na Etiketa Magazinu, posnele najboljše Instagram fotografije in čisto pravi video vlog. Čaka te veliko dela, zabave, modnih užitkov in novih znanj!

Ob prijavi navedi še svoje podatke: ime in priimek, naslov ter starost.

NAGRADE!

Poleg nepozabne izkušnje in številnih znanj, se bo zmagovalka natečaja, pridružila Etiketini modni ekipi in ustvarjala trende prihodnosti. Čaka te avtorsko delo v uredništvu Etiketa Magazin! Da boš novim izzivom naproti stopila v najbolj trendi oblačilih, ti Modiana podari celoten poletni modni outfit. Za vsa prijavljena dekleta in bralce, ki bodo vam drage Etikete priskočili na pomoč s svojimi glasovi, pa je Modiana pripravila super nagrade. Spremljaj najbolj modni izziv ta hip!

Foto: Taifun // Modiana