Pravila, ki jim sledijo največje modne ikone

Fashioniste imajo sledeča (ne)napisana pravila.

Fashioniste imajo sledeča (ne)napisana pravila.

Se okoli svojega stajlinga vedno znova trudite, nekatere modne dame pa vas s svojim stilom vedno znova prekosijo, saj so v oblačilih, ki jih nosijo, videti tako sproščene, tako domače so z njimi ter v njih oddajajo neko brezskrbnost in lahkotnost? Le kako jim to uspeva, se sprašujete. Te dame za rokavom skrivajo nešteto stilskih nasvetov, mi pa vam predstavljamo 8 skrivnosti, ki se jih držijo prav vse stajliš ženske. Prepričani smo, da bomo pomagale tudi vam:


1. Stajlinge vedno sestavijo en večer vnaprej. Tako se izognejo paniki tik pred odhodom iz stanovanja in o vseh detajlih premislijo že prej.

2. Stilske navdihe iščejo na Pinterestu in “street style” blogih. Morda res v svoji omari nimajo enakih oblačil, a iz navdiha, k ga dobijo tam, ustvarijo unikaten stil.

3. V omari imajo vedno popolno obleko za “last minute” trenutke. Ko se v dnevni plan vrine večerna zabava ali formalno druženje, časa za nakupovanje in premlevanje okoli oblačil pa ni, je na obešalniku vedno obleka, ki jih reši.

4. Oblačijo se, da navdušijo druge ženske, ne moških. Če navdušiš ženske in prejmeš od njih iskren kompliment, je misija dobrega stajlinga opravljena!

5. Skrbijo za čevlje ne glede na ceno! Čevlji so pomemben detajl stajlinga, zato je njihov izgled izjemnega pomena.

6. Kavbojke odnesejo tudi šivilji! Vsi vemo, kako težko je najti pravi model kavbojk, a dejstvo je, da so v ženski omari nepogrešljive. Ko modna dama najde sebi všečne kavbojke, jih po potrebi odnese tudi šivilji, da jih ta ukroji točno tako, da se do popolnosti prilegajo.

7. Kombinacije ponavljajo! Ko stajliš ženska ugotovi, kakšen stil ji zares pristaja, ga ponavlja. Če ji pristajajo krila in suknjiči, se bo torej z njimi založila v različnih barvah in potiskih ter tako poskrbela za nešteto dobrih kombinacij.

8. Vsako jutro nekaj minut nameni lasem. Frizura je pomemben del stila in ko so lasje na svojem mestu, tudi stajling zaživi v drugačni luči.