Postani Etiketa: črtasta srajca na 4 načine: Ja, prosim

Kakršen koli je tvoj okus, črtasta srajca te ne bo pustila na cedilu!

Irena Kotnik je druga finalistka Etiketinega natečaja “Postani Etiketa”, ki ga organiziramo skupaj z Modiano in Maxijem. Finalistke so se podale na nepozabno nakupovalno izkušnjo v trgovino z najlepšo garderobo daleč naokrog 🙂 – kam drugam, kot v Maxi. Ustvariti najljubšo poletno modno kombinacijo med vsemi modnimi trendi in neskončno ponudbo najbolj priljubljenih blagovnih znamk, na katere prisegajo ljubiteljice mode, pa ni bil mačji kašelj. Zakulisje nakupovalnega dne naših finalist pa si lahko ogledate TUKAJ. V nadaljevanju pa Irenin najljubši outfit tega poletja.

ČRTASTA SRAJCA NA 4 NAČINE: JA, PROSIM!

Če bi me kdo vprašal naj naštejem nekaj osnovnih kosov za to poletje, bi se med njimi definitivno našla tudi lahkotna dolga srajca z gumbi, saj je več kot pošten doprinos k vsaki garderobi. S klasičnim, letos še posebej modnim, črtastim vzorcem pa doda takojšno pozornost vsaki kombinaciji. Le-to lahko oblečeš praktično poleg vsega in je primerna za vsako priložnost – od poslovnega kosila do sproščenega sprehoda po parku. Kako? Srajco, ki jo nosim, sem našla v Maxiju. Chic, lahkotna in črtasta Vero Modina srajca je kot nalašč za poletne dni.

Z enostavnimi triki lahko popolnoma spremeniš izbrano modno kombinacijo:

1. Srajco obleci čez skinny jeans in jo zapni od prvega do zadnjega gumba. Skinny jeans v kombinaciji s petami je lahko odgovor na vse! (No, skoraj na vse). Srajca deluje elegantno v tej kombinaciji.

2. Moja trenutno najljubša kombinacija je zavezana srajca. Gumbe odpneš do področja pasu in zavežeš spodnji del. Sproščeno, igrivo, preprosto chic…

3. S srajco je več kot enostavno ustvariti tudi občutek asimetrije. Enostavno si zatlači en del srajce za jeans hlače in taaadaa…, dobiš popolnoma nov videz. Seveda pa lahko namesto dolgih hlač oblečeš kratke jeans hlače in dosežeš še večjo asimetrijo.

4. V poletnih mesecih velikokrat srajco uporabim kot vrhnje oblačilo. Spodaj oblečem majico z naramnicami, s srajco pa se ogrnem le v hladnem večeru. Poveznem si jo čez ramena in že odhitim s prijateljicami na klepet.

Rumena barva modnih dodatkov v kombinaciji s črno-belim vzorcem srajce je dodatna popestritev, ki definitivno pade v oči in kliče po prav posebni sofisticiranosti. Kombinacija je modna zapoved mnogih modnih poznavalk in tudi sama se jo rada poslužujem, saj te nikoli ne pusti hladnega.

Nosim oblačila, ki so bila izbrana v blagovnici Maxi, izbrane blagovne znamke pa najdete tudi v Modianah po vsej Sloveniji. Trenutno pa imajo znižanja določenih modnih kosov. Srajca: Vero Moda, 29,99 € Jeans hlače: Only, 49,99 € (trenutno dodatnih 30% popusta) Klobuk: Maxi, 19,99 € (trenutno dodatnih 30% popusta) Majica z naramnicami: Vero Moda, 21,99 € Čevlji: Högl, 147,99 € (trenutno dodatnih 30% popusta) Torbica: Tosca Blu, 189,99 €.

Working for #Etiketa #ootd #style #modiana #veromoda #yellow 🍋

A post shared by Irena Kotnik (@irenca36) on

Kakršen koli je tvoj okus, črtasta srajca te ne bo pustila na cedilu in vedno ti bo prišla prav v situacijah, ko boš stala pred omaro in se spraševala kaj obleči.

XOXO Irena