Postani Etiketa: 5 najbolj modnih detajlov tega poletja

Ostanimo šik in urejene tudi v vročih poletnih dneh...

Zala Zagoričnik je modna navdušenka, ki sicer ustvarja priljubljeni blog Zalabell, najdete pa jo tudi na Instagramu pod imenom zagoricnikzala. Zala je tretja izmed finalist modnega natečaja “Postani Etiketa”, ki smo ga za vse modne navdušenke razpisali skupaj z Modiano in Maxijem. Kako se je znašla med polnimi policami zadnjih modnih trendov, ki jih najdete v Maxiju pa preveri v Zalinem prispevku.

5 najbolj modnih detajlov tega poletja

Poletne temperature so dosegle svoj vrhunec in naše misli bežijo le še k morskemu zraku, hladni slani vodi in vetru v laseh. Hkrati pa želimo ob dnevih, preživetih na ulicah, ostati šik in urejene tudi v najhujši vročini. Letošnja moda je odprtosti in zračnosti resnično naklonjena, saj so najbolj trendi kosi oblačil tudi najbolj udobni in vročim temperaturam primerni.

Trend odkritih ramen se je začel že spomladi in se k sreči prenesel tudi v poletje. Bluze in majice s poudarjenimi rokavi, obrobami in volančki izpadejo prikupno, a hkrati elegantno ter zapeljivo v kombinaciji s katerimkoli spodnjim kosom. To so lahko navadne kavbojke, dolgo krilo, ali bolj ohlapne baggy hlače. Še več poletja lahko v svoj outfit vdahnete s trendom vezenin – odločite se za bluzice ali hlače z velikimi rdečimi rožami, ali drobnim vezenim vzorcem. Z lahkotnim dolgim krilom ali baggy hlačami se boste učinkovito spopadle z vročino, hkrati pa sledile najnovejšim modnim smernicam.

Modni dodatki, čevji in torbice v metalik barvah ostajajo v modi tudi čez poletje. In le kako naj ne bi, saj pričarajo glamourozen in eleganten look, hkrati pa poskrbijo za tisto piko na i in celoten stajling poudarijo do prave mere. Tudi pastelne barve, ki smo jih oboževale tekom pomladi, nas še ne zapuščajo. Na plan prihajajo odtenki pastelno modre, umazano roza in sive. Lahek plašček v teh barvah je kot nalašč za redke hladnejše ali deževne dni.

Nosim oblačila in dodatke, ki sem jih izbrala v Maxiju: Majica Vero Moda – 29,99€ // Hlače Rinascimento – 64,99€  // Plašč Cinzia Rocca– 459,99€ // Čevlji Xti Tentations – 56,99€ //Torbica Minoronzoni – 174,99€