Poročna obleka Chiare Ferragni: 400 metrov blaga in 1600 ur dela!

Spektakularni utrinki s poroke Chiare Ferragni.

Modna influencerka Chiara Ferragni je dahnila usodni DA!

Italijanska ”it” ženska, ki je bila ena izmed prvih modnih blogerk nasploh (The Blonde Salad), je preteklo soboto doživela enega najlepših trenutkov v svojem življenju. Po tem, ko jo je marca lani 28-letni izbranec Fedez, znan italijanski raper, zaprosil za roko pred več tisočglavo publiko in ji nadel ogromen diamant, je modna scena komaj čakala na ”veliki dan Chiare in Fedeza”.
Svečan dogodek se je odvijal v italijanski palači Dimora delle Balze, povabljeni gostje pa so na prestižno slavje prihajali s privatnimi letali, ki so bila okrašena z napisi #TheFerragnez. Poročni obred je bil posvečen branju njunih izpovedih, obujanju zabavnih prigod in ljubezenskih sporočil, po uradnem delu je sledila zabava v stilu Coachella festivala.

Italijanska modna zvezda Chiara je ta dan nosila dve haute couture obleki, ki ju je oblikovala Maria Grazia Chiuri (Dior). Za poročno obleko je bilo potrebnih kar 400m blaga in več kot 1600 ur preciznega ročnega dela. Pri kreiranju oblek se je kreativna vodja Diorja posvetila tudi italijanski tradiciji, zato so elementi tradicionalne čipke bili nepogrešljivi.

Fotografije: Vogue.fr, Vogue.com