Popolna božična darila ZANJO

Darila, ki se jih bodo dame zagotovo razveselile...

Ker verjamemo, da je izbor popolnega božičnega darila za vaše najdražje težka naloga, smo za vas pripravili nekaj odličnih modnih idej, s katerimi ne morete zgrešiti.

1.Priljubljene odeje v obliki morske deklice so obnorele modni svet. Vaša najdražja bo uživala v objemu tople in mehke pletenine, ki bo hkrati krasila tudi vaš dom, saj je to zadnji modni hit dekorativni elementov. Izberite med tremi najbolj modnimi barvami te zime – roza, mint ali siva.

2.Dekleta obožujejo nakit, še posebej pa bodo navdušena nad kosi, ki nosijo posebno sporočilo. Kolekcija nakita #jaz v črni in zlati barvi je idealno božičkovo darilo, ki ga je oblikovala Etiketa za svoje bralke. Več o sporočilih, ki jih nosi nakit pa preberite TUKAJ.

Komplet zlata+črna #jaz

Zlata ogrlica #jaz

Črna ogrlica #jaz

3.Torbic in čevljev ni nikoli dovolj v garderobni omari vsake modne dame! Ker je letošnje leto v znamenju umetnega krzna je torbica v najbolj priljubljenih barvah sezone idealen izbor. Poleg tega, da je cela torbica iz krzna pa jo krasi še priljubljeni pom-pom dodatek v črni barvi.

4.Pulover? Vsekakor, še posebej, če je ta moden in topel. Pletenine obožujejo vse dame, zato z njimi nikoli ne boste zgrešili.