Pomlad 2018: 5 ključnih modnih trendov obutve

In kateri je tvoj najljubši trend čevljev pomladi, ki prihaja?

Razprodaje se počasi bližaju koncu in topli sončni žarki, ki nas vsake toliko pobožajo že kličejo pomlad, ki se je vsi veselimo. Zagotovo pa jo bodo vesele vse modne navdušenke, saj nam bodo spomladanski modni trendi prinesli veliko barv in udobnih oblačil ter obutve. Začetek vsake nove sezone je vznemirljiv, saj vsi radi pobrskamo za najljubšimi modnimi trendi, ki jih bomo vključile v naš vsakdan. Etiketa se je tokrat ustavila pri napovedi obutvenih trendov in izbrskala nekaj najljubpih modelov, ki bodo hit letošnje pomladi.

Platforme so bile v zadnjih letih že večkra izjemno priljubljene in očitno bo letošnja pomlad ponovno njihova. Izjemno praktičen trend, če seveda že v osnovi niste previsoki, saj lepo podaljšajo vaše noge. Le naučiti se moramo hoditi v njih, da ne izgledamo preveč nerodno.

Zara

Espadrile so stalnica zadnjih nekaj let. Letos jih bodo nosili tudi moški. Priljubljena brazilska blagovna znamka Havaianas je poleg kultnih japonk ki jih vsi poznamo, v svojo ponudbo uvrstila tudi espadrile, tako za dame kot za gospode. Trend, ki ga lahko nosimo za popoldanski sprehod po mestu ali pa lahkoten in trendi služben outfit.

Havaianas

Superge tudi letos ostajajo na vrhu seznama vseh modnih navdušenk, ki sledijo zadnjim trendom in udobju.

Etiketa Shop

Prozorne debele pete bodo letos zelo priljubljene. Brez da bi naše noge trpele v modelih s tankimi petkami in špičastimi konicami, se bomo letos sprehajale v nekoliko udobnejših čevljih s peto.

Zara

Čevlji iz tvida ter drugih tkanin so zanimiv modni trend, ki ga v preteklosti nismo ravno pogosto opazili pri obutvi. Tvid daje nekakšen duh prestiža in dame, ki prisegajo na eleganco si te pomladi brez kakšnega para, ne bodo mogle predstavljati.

Zara

Mango

Udobni natikači, ki jim rečemo tudi “mules” so bili že prejšnjo sezono precej priljubljeni. Ker je šlo za nekoliko nenavaden trend, ki ga je v življenje spravil Gucci s svojim slovitim modelom podloženimi v notranjosti s krznom, smo bili prepričani, da se bomo od njih hitro poslovili, a začuda nas čaka tudi to sezono v vseh možnih oblikah, barvah in vzorcih.

Mango

Tudi loafer modeli nas spremljalo že več sezon. Tako zelo moški, a hkrati izjemno ženstveni, če izberemo dober model, lepo barvo in ravno pravšnjo sofisticirano kombinacijo oblačil.

H&M

Naj bo pomlad tudi za vas v znamenju udobnega in modnega koraka.